Меню
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 68
Статистика
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Розвага » Кіноіндустрія » Сериал "Новый день " ((англ. «Day Break»))
Сериал "Новый день "
jack_interДата: Неділя, 04.08.2013, 14:43 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Адміністратори
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Офлайн


«Новий день» (англ. «Day Break») - американський телевізійний серіал, який транслювався на каналі ABC. Зірка серіалу Тей Діггз грає роль детектива Бретта Хоппера, якого помилково
звинувачують у вбивстві помічника окружного прокурора Альберто Гарза. Через тимчасової петлі Хоппер проживає один і той же день знову і знову. Сюжет серіалу обертається навколо спроб Хоппера з'ясувати всі обставини загадкового вбивства і знайти того, хто його підставив.

Прем'єра серіалу відбулася 15 листопада 2006 року. Швидко знижується рейтинг призвів до того, що шоу зняли з ефіру 15 грудня того ж року. На сайті ABC.com у вільний доступ викладено весь серіал, включаючи серії невідображені по телебаченню.

Через проблеми з правами на музику, використану в серіалі, ABC не змогла відразу викласти всі серії в online-доступ. 14 січня 2007 компанія оголосила, що залишилися епізоди будуть доступні до
кінця лютого 29 січня на ABC.com були розміщені шість епізодів серіалу,
показувалися в ефірі телеканалу, і ще чотири нових епізоду. Епізоди 11 і 12 були розміщені протягом наступних двох тижнів.

Розміщення тринадцятого (останнього) епізоду, яке спочатку планувалося на 19 грудня, неодноразово відкладалося. Через 3 тижні, 2 березня 2007 року, він був викладений в мережі. Було заявлено, що причиною затримки стали проблеми з авторськими правами на оригінальний саундтрек з фінальної частини епізоду.

Приблизна кількість глядачів серіалу становить 6,5 мільйонів
WebPage
 
Форум » Розвага » Кіноіндустрія » Сериал "Новый день " ((англ. «Day Break»))
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Копіювання текстів суворо заборонене! При розміщенні фотографій посилання на джерело обов'язкове! © 2013; sitemap
Зробити безкоштовний сайт з uCoz